La Fundació Ulls del món ha renovat aquest dilluns, 15 de juny, el conveni anual que té amb l’empresa General Optica, un acord signat l’any 2003 i que permet a les dues entitats seguir col·laborant per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb deficiències visuals dels països més pobres.

L’acte de signatura s’ha dut a terme a la seu central de la Fundació, a Barcelona, i ha anat a càrrec del president i la directora general d’Ulls del món, Rafael Ribó i Núria Ramon, i el conseller delegat i el director de màrqueting de General Òptica, Jordi Fontcuberta i José Martínez.

Durant el 2008, la col•laboració entre Ulls del món i General Optica va comportar, entre d’altres coses, la posada en marxa de la segona òptica pública de Moçambic a l’Hospital Provincial d’Inhambane, instal·lació que permet l’accés a ulleres a baix cost per part de la població amb menys recursos. També es va seguir amb la campanya Euro Solidari, iniciada l’any anterior, a través de la qual els treballadors de General Optica poden destinar un euro de la seva nòmina als projectes de cooperació de la Fundació.