Unes 80 persones han assistit al setè aniversari d’Ulls del Món, que s’ha celebrat aquest dijous, dia 17 de juliol, a la Fundació Joan Miró. L’acte ha consistit en una visita guiada a la col·lecció permanent, on els assistents han pogut contemplar l’obra pictòrica i escultòrica del reconegut artista barceloní.

L’acte estava obert als voluntaris que col·laboren en els projectes de cooperació de la Fundació, així com als professionals no sanitaris que donen suport a l’entitat en d’altres activitats. Enguany també s’ha implicat als associats compromesos en la lluita contra la ceguesa evitable i a les entitats i empreses col·laboradores, que amb les seves aportacions econòmiques contribueixen a garantir el dret a veure-hi de les persones més pobres del món.

La celebració ha estat encapçalada pel president d’Ulls del Món, Rafael Ribó i la directora general, Núria Ramon, que en els parlaments han agraït el suport a totes les persones que fan possible que, després de set anys, la Fundació segueixi obrint els ulls al món. També s’ha dirigit als assistents la cap de Gabinet i Comunicació, Elisenda Rom, que ha presentat el concurs fotogràfic per a voluntaris i col·laboradors posat en marxa per Ulls del Món, així com l’anestesiòleg David Singer, persona molt compromesa amb la Fundació i que ha exposat la seva experiència com a voluntari.

La celebració de l’aniversari és una data ineludible per a Ulls del Món, ja que amb el temps s’ha convertit en un lloc de trobada de tots aquells que hi estan vinculats. Aquest acte es va iniciar l’any 2002, amb una passejada en bicicleta per la ciutat de Barcelona; un any després es va celebrar al Caixa Fòrum. El 2004 l’aniversari va tenir lloc al Palau de la Música Catalana, el 2005 al Museu d’Història de Catalunya, el 2006 al Museu Picasso i l’any passat al Parlament de Catalunya.