logo foto lugano

La Nit del Ulls del món és el sopar solidari que organitzem anualment des de la Fundació Ulls del món amb l’objectiu de sensibilitzar la societat del nostre entorn sobre la ceguesa evitable i recaptar fons pels projectes de cooperació oftalmològica que duem a terme.

Enguany el sopar està previst que se celebri al Lugano Art&Culture (LAC) de Lugano, Suïssa, on ESASO (l’European School for Advanced Studies in Ophtalmology) -partner d’Ulls del món en matèria de formació- té la seva seu.

El sopar té un cost de 600 euros el cobert i pretén reunir representants d’administracions públiques i entitats privades, empresaris, professionals de l’àmbit de la salut i donants particulars (tant suïssos com espanyols) compromesos amb les persones més vulnerables del món.

Enguany, l’edició número 14 de La Nit, tindrà lloc el dia 9 d’octubre i compta amb la implicació de l’Ajuntament de Lugano i l’Ente Turístico.

Si fas clic aquí trobaràs més informació del sopar i, si estàs interessat en assistir-hi, posa’t en contacte amb la Marta Serra (mserra@ullsdelmon.org/934515152).