Andorra ha estat aquest any l’emplaçament escollit per celebrar La Nit dels Ulls del món, un sopar solidari per fer front a les desigualtats que hi ha al món. La vetllada té lloc el divendres 6 de novembre a Andorra la Vella.

La Nit dels Ulls del món és un acte d’il·lusió i compromís. Una proposta solidària que permet prendre part en les activitats d’obrir els ulls a les persones amb deficiències visuals i sense recursos econòmics dels països més pobres del món.

La Fundació està implementant des de l’any 2001 projectes de cooperació oftalmològica als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria), Moçambic, Bolívia i, recentment, també a Mali, aconseguint millorar la qualitat de vida de les persones, retornant-los la capacitat de ser autosuficients, d’estudiar, treballar i atendre les seves famílies.

Pel desenvolupament d’aquestes activitats, l’entitat compta amb el suport d’agències de cooperació, empreses, entitats financeres, cases comercials, laboratoris i també particulars. Persones que col•laboren solidàriament a combatre la pobresa al món. Perquè tornar la vista a les persones cegues és el primer pas perquè puguin veure-hi un futur a les seves vides.

Per a més informació, cliqueu sobre la següent imatge.