El 17 de desembre passat vam ser guardonats amb el XXIV Premi Natura, un esdeveniment que organitzen les botigues Natura i que distingeix a aquells projectes que lluiten per construir un món millor. Un premi al qual ja han accedit més de 70 projectes des de 1994 i que aquest any ha recaigut en Ulls del món, Metges del Món i Casa Mali.

El projecte guanyador de la Fundació, ‘Salut ocular a Moçambic’, es centra en les revisions oculars dutes a terme entre la població amb menys recursos de la zona, especialment entre les dones.

El premi consisteix en una donació de 32.000 € que es destinarà a la consecució d’alguns dels objectius d’Ulls de Moçambic. Principalment a millorar l’accés i la disponibilitat dels serveis d’atenció ocular entre la població d’Inhambane, i sobretot de les dones, mitjançant l’atenció òptica i oftalmològica de proximitat: en els diferents districtes de la província d’Inhambane. Amb aquest ajut es contribuirà a revertir la situació d’una província que, amb una població similar a la de Barcelona, només compta amb un o dos oftalmòlegs.

Agraïm a les franquícies de les botigues Natura que hagin pensat en la nostra Fundació: cada premi que rebem ens il·lusiona i ens dóna forces per seguir lluitant contra la ceguesa evitable.