L’exposició fotogràfica Ulls d’Inhambane, produïda per la Fundació Ulls del Món i realitzada per la fotògrafa Elisenda Pons, romandrà exposada al Museu Gavà (plaça de Dolors Clua, 13-14) des del proper 7 de setembre i fins el dia 24.

 A la inauguració, que està previst que se celebri el dijous dia 7, participaran l’alcalde de Gavà,  Joaquim Balsera i el president de la Fundació, Rafael Ribó.

 Aquest reportatge gràfic, realitzat solidàriament per la fotògrafa Elisenda Pons, dóna a conèixer les activitats de cooperació al desenvolupament oftalmològic que du a terme la Fundació a la província d’Inhambane (Moçambic). L’Elisenda ja va col·laborar l’any 2001 amb la Fundació realitzant el reportatge fotogràfic Ulls del Sàhara.

 A través d’aquesta mostra fotogràfica, la Fundació Ulls del Món pretén sensibilitzar  la població, fent-nos obrir els ulls sobre les deficiències sanitàries que pateix la població moçambiquesa i donar a conèixer les activitats que realitza la Fundació en aquest país.

 La Fundació ha comptat amb el suport de la Regidoria de Civisme, Immigració, Cooperació i Drets Civils de l’Ajuntament de Gavà, la Diputació de Barcelona i el Museu de Gavà per poder exposar la mostra a aquesta població del Baix Llobregat.

Fotografia de l’Elisenda Pons i que forma part del reportatge Ulls d’Inhambane