Els doctors Joan Prat i Ferran Mascaró i la instrumentista Teresa García es desplaçaran el dia 15 d’abril a Moçambic, amb Ulls del Món, en la primera activitat formativa de l’any 2005 a l’Hospital Central de Maputo.

Aquesta comissió té previst contribuir, durant dues setmanes, a la formació del personal sanitari que treballa a l’Hospital Central, específicament en la capacitació dels oftalmòlegs locals i dels residents en la subespecialització d’oculoplastia.

Aquestes activitats s’emmarquen en el projecte de formació per a professionals de l’àmbit sanitari dissenyat per la Fundació, juntament amb les autoritats sanitàries de Moçambic, que pretén incrementar els coneixements en oftalmologia del país i facilitar que els professionals locals puguin atendre les necessitats oftalmològiques de la població.

 Durant la primera setmana, també formarà part de la comissió, la subdirectora de la Fundació, Elisenda Rom, que es desplaçarà per a recolzar les tasques del coordinador del programa Ulls de Moçambic a terreny, Martins Cosa, qui s’acaba d’incorporar recentment a l’equip operatiu d’Ulls del Món.