Ulls del món ha celebrat el dijous 15 de juliol el seu novè aniversari a la Fundació Antoni Tàpies, una jornada en la qual es vol agrair el suport rebut per tots els voluntaris, col·laboradors i donants vinculats a la Fundació i que fan possible els projectes de cooperació en benefici de les persones sense recursos dels països més pobres. L’acte ha comptat amb l’assistència de més d’un centenar de persones.

L’activitat s’ha iniciat a les 19.00 h, amb una visita guiada a la Fundació (c/Aragó, 255. Barcelona), a través de la qual s’ha pogut conèixer una selecció de 16 obres que integren la col·lecció d’Antoni Tàpies, artista vinculat amb Ulls del món i que ha donat a l’entitat una obra pictòrica i litografies del seu treball Obrim els ulls al món. A les 20.00 h, hi ha hagut l’habitual brindis de celebració a l’Auditori.

La Fundació Antoni Tàpies, creada l’any 1984 per tal de promoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contemporani, està ubicada a la seu de l’antiga Editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech que acaba de reobrir-se al públic després de dos anys i que es caracteritza per ser el primer edifici en integrar la tipologia i la tecnologia industrial al teixit del centre urbà.