Els assistents a la 13ª nit dels Ulls del món a Girona

Ulls del món ha organitzat el seu sopar anual de sensibilització, rendició de comptes i captació de fons per primer cop a Girona, per tal de mantenir el compromís de la societat, les institucions i el teixit empresarial gironí amb el Dret Universal a la Visió.

La Nit dels Ulls del món va tenir lloc el passat 21 de novembre a l’Espai Mas Marroch d’El Celler de Can Roca. Al sopar hi van assistir, entre d’altres, l’Alcalde de Girona , Carles Puigdemont, el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila i el Vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy  juntament amb  d’altres representants de l’àmbit polític, empresarial, cultural i sanitari, que van voler demostrar, tot i la complicada situació econòmica actual, el seu compromís amb Ulls del món i el treball fet durant l’última dècada en benefici de les persones amb menys recursos.

L’acte, presentat per l’Helena Garcia Melero i  el Marcel Gorgori, va comptar amb l’actuació musical de The Gospel Viu Choir, formació referent del món del gospel a Catalunya i amb la implicació i participació de tres dels millors restauradors del món, els germans Roca.

Gràcies a les diverses contribucions a La Nit, enguany s’ha obtingut una recaptació de més de cent cinquanta mil euros, la qual ajudarà a seguir avançant en els diferents projectes de cooperació que la fundació té en marxa.

Més fotos de l’acte a Pinterest