Ulls del món va celebrar el 10 de juliol el seu tretzè aniversari al Palau Güell d’Antoni Gaudí, un acte en el qual, un any més, va voler agrair el suport rebut per totes les persones que, de forma solidària i desinteressada, fan possible els projectes de cooperació que té en marxa en benefici de les poblacions més desfavorides del món.

A la celebració hi van assistir més de 90 persones, entre voluntaris, col·laboradors i donants que van poder gaudir d’una visita guiada al Palau durant la qual cal destacar la petita peça musical que es va poder escoltar al saló central on està situat l’orgue.

En acabar la visita al Palau Güell, un dels primers encàrrecs importants que va rebre Gaudí a l’inici de la seva carrera, es va celebrar l’acte que va comptar amb la intervenció del president, el vicepresident i la directora de la Fundació, Rafael Ribó, Borja Corcóstegui i Núria Ramon, respectivament. Tots tres es van adreçar als assistents per agrair la seva implicació amb la Fundació i brindar per un futur sense persones innecessàriament cegues. També va prendre la paraula el tècnic d’electromedecina i voluntari d’Ulls del món, Manel Ciurana, que va participar en una comissió a Inhambane i va explicar la seva experiència.