La Fundació estarà present un any més al Congrés de la Societat Espanyola d’Oftalmologia (SEO), que se celebrarà del 22 al 25 de setembre al Palau Municipal de Congressos de Madrid.

Ulls del món disposarà d’un estand al Palau de Congressos, des d’on podrà divulgar el treball de cooperació al desenvolupament oftalmològic que duu a terme als països més pobres entre els professionals sanitaris presents al congrés, tant els que ja col·laboren amb l’entitat com els que estan interessats en ser-ne voluntaris. La Fundació participarà el dia 24 de setembre en una reunió entre les entitats no governamentals que treballen per millorar la situació oftal mològica arreu del planeta.

Ja fa més de vuit anys que la Fundació participa en aquest congrés professional que reuneix a professionals de l’Estat espanyol i també convidats especials d’altres països per debatre entorn un programa científic centrat enguany en la cataracta, el glaucoma, la oculoplàstia, l’estrabisme i la neuroftalmologia, entre d’altres.