El passat 21 de juny es va celebrar la segona reunió anual del Patronat d’Ulls del món en la qual es van aprovar els comptes anuals i les activitats realitzades durant l’any 2016.

El balanç va ser molt positiu. Es van superar totes les previsions i, en general, hi va haver un increment considerable respecte al 2015: 98.090 persones ateses (13% més que l’any anterior), 4.107 intervencions quirúrgiques (51% més) i 65.309 persones sensibilitzades (19% més). Unes dades que confirmen la implicació de tots els col.laboradors i les col.laboradores, voluntaris i voluntàries i socis i sòcies en el projecte Ulls del món.

Entre altres temes, es van valorar positivament els resultats assolits a través dels principals reptes proposat per a 2016 com, per exemple, millorar l’atenció especialitzada al Sàhara, potenciar la delegació de la Fundació al País Basc i optimitzar la gestió del voluntariat.

També es van revisar els objectius en el marc del pla estratègic 2015-2019 que, a més de contemplar accions que faciliten el creixement de la Fundació, també pretenen incrementar les que ajuden a arribar a més persones i a donar a conèixer la tasca d’Ulls del món.

Per això, us convidem a tots i totes a fer un seguiment de les activitats de la Fundació a través del web i de les xarxes socials i us animem que participeu de les accions destinades a fer de la Fundació Ulls del món una entitat més visible.

Patronat reunit