Ulls del món està present per tercer any al Congrés Portuguès d’Oftalmologia, que té lloc del 2 al 4 de desembre a l’Hotel Tivoli Marina de Vilamoura (Algarve). La trobada, que enguany arriba a la 53a edició, està organitzada per la Societat Oftalmològica Portuguesa.

La participació de la Fundació es concreta amb la presència d’un estand informatiu atès per la cap de Gabinet, Elisenda Rom, des del qual es podran divulgar els objectius i resultats dels seus projectes de cooperació als professionals sanitaris portuguesos, especialment pel que fa al projecte Ulls de Moçambic.

Aquesta presència confirma la  vinculació d’Ulls del món amb Portugal, país en el qual disposa des d’un nucli territorial representant per la Dra. Lurdana Gomes i hi té un bon nombre de professionals i entitats interessats en les seves activitats. Destaquen la Fundação Calouste Gulbenkian i la Fundação Champalimaud; l’última d’elles també participarà al congrés a través d’una conferència de la seva presidenta, Leonor Beleza. Altres noms destacats que hi prendran part són els anglesos Anthony More, Ken Nischal i Sheraz Dayam, els nortamericans David Granet i Richard Abbott, o el brasiler Luciene Barbosa.