L’oftalmòleg basc, Andrés Müller-Thyssen i el mallorquí, José Miguel Diéguez, encapçalen la comissió que està previst que es desplaci entre els dies 6 i 22 d’abril d’enguany a Inhambane, situada a 450km de Maputo, la capital de Moçambic.

 Els acompanyen tres infermeres instrumentistes: Susana Agra, María Jiménez i Natalia Zapiraín, les tres procedents del País Basc.

 En aquesta primera comissió de l’any està previst que siguin tractats pacients procedents de Massinga que han estat convocats per la direcció del districte i la missió de Muvamba, així com totes aquelles persones que s’apropin a l’Hospital Provincial d’Inhambane després d’escoltar la convocatòria que emet la ràdio d’Inhambane des del diumenge, dia 1 d’abril.

 L’Abel Dos Santos, el metge moçambiquès resident en oftalmologia a Barcelona i que s’està formant gràcies a una beca facilitada per Ull del Món, també està previst que s’incorpori a la comissió mèdica per tal de continuar la seva especialització en oftalmologia. Concretament, la seva activitat se centrarà, principalment, en la consulta a la població local.