El president i la directora general d’Ulls del Món, Rafael Ribó i Núria Ramon, han realitzat una visita institucional als campaments de refugiats sahrauís per tal de valorar l’evolució del programa de cooperació oftalmològica “Ulls del Sàhara”. També ha estat present sobre el terreny la coordinadora del programa, Ilaria Ravai.

Els representants de la Fundació s’han entrevistat amb alguns dels principals càrrecs institucionals de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), entre els quals hi havia el ministre de Salut, el ministre i el director de Cooperació, així com el director de l’Hospital Nacional de Rabuni i el responsable del Servei d’Oftalmologia.

També han estat rebuts pel president sahrauí, Mohamed Abdelaziz, que ha agraït el treball que Ulls del Món duu a terme als campaments des de l’any 2001. En el transcurs de la recepció, Rafael Ribó ha estat condecorat amb la medalla del “20 de Maig”, la més alta distinció honorífica sahrauí, en consideració als “esforços humanitaris realitzats per la Fundació per alleujar el patiment dels refugiats sahrauís, garantint l’atenció sanitària i els equipaments mèdics”.