Exposició  'con otros ojos'

Aquest 2 de juny s’ha inaugurat a la Torre DKV de Saragossa l’exposició de fotografies Con otros ojos. Aquesta mostra permet veure les instantànies que els fotògrafs Manel Esclusa i Elisenda Pons van captar durant la seva assistència a comissions de la Fundació Ulls del món.

Abans de la inauguració els dos autors han explicat en una xerrada, titulada Que tus ojos hablen por nosotros, com enfoquen la seva implicació amb el projecte de la Fundació.

Aquesta exposició vol conscienciar sobre les deficiències a la sanitat bàsica en aquelles zones i la tasca que desenvolupa Ulls del món contra la ceguesa evitable. Les fotografies recullen instants de les campanyes als campaments de refugiats sahrauís, a Moçambic, a Bolívia i a Mali.

La mostra es podrà visitar fins el 14 de setembre de dilluns a divendres de 10:00 h. a 21:00 h. i dissabtes, diumenges i festius de 10:00 h. a 13:00 h. i de 17:00 h. a 20:00 h. També hi ha la possibilitat de fer visites guiades a l’exposició.

L’exposició ‘Con otros ojos’ forma part de l’acord de 3 anys entre DKV i Ulls del món per divulgar la seva lluita contra la ceguesa evitable. Aquest conveni permetrà desenvolupar diverses activitats de conscienciació sobre la possibilitat de lluitar contra la ceguesa evitable i facilitarà la difusió de la tasca d’Ulls del món.

La mostra és de caire itinerant i ja s’ha pogut veure a la Sala cuidArt de l’Hospital de Dénia Marina Salud.