Ulls del món ha celebrat aquest dijous, 14 de juliol, el seu desè aniversari al restaurant Dans le noir? de Barcelona, un espai que ofereix la possibilitat de menjar a les fosques. L’acte ha reunit a un centenar de persones entre voluntaris, col·laboradors i donants vinculats a la Fundació, a qui Ulls del món ha volgut agrair el seu suport en benefici de les persones amb deficiències visuals dels països més pobres.

L’activitat ha constat d’un tast a les fosques, durant el qual aquestes persones sensibilitzades amb el Dret Universal a la Visió han pogut gaudir d’una experiència social, sensorial i humana única. Posteriorment, ha tingut lloc la projecció d’un vídeo dels 10 anys d’Ulls del món i els parlaments a càrrec de l’oftalmòleg i voluntari, Josep Maria Rafart, i del president, vicepresident i directora general de la Fundació, Rafael Ribó, Borja Corcóstegui i Núria Ramon, respectivament. L’acte s’ha tancat amb l’habitual brindis de celebració, que aquest any ha incorporat la degustació d’un pastís amb motiu del desè aniversari.

Els assistents també han pogut visionar la projecció del reportatge “Ulls d’Inhambane”, de la fotògrafa Elisenda Pons, que es pot veure a l’establiment barceloní del 14 de juny al 22 d’agost. Dans le noir?, situat al passeig Picasso núm. 10, va obrir les portes a finals de l’any 2009 i inclou professionals amb deficiències visuals a la seva plantilla.