La tècnica d’òptica d’Ulls del món, Sandra Barroso, es desplaça del 10 al 25 de setembre a Moçambic per dur a terme un seguiment del treball que s’està fent al taller d’òptica de l’Hospital Provincial d’Inhambane, instal·lació que es va posar en marxa l’any 2008 i que permet l’accés a ulleres de baix cost per part de la població sense recursos econòmics.

La seva tasca consisteix en supervisar i avaluar la feina que realitzen els dos tècnics d’oftalmologia i la tècnica en muntatge d’ulleres que es responsabilitzen del funcionament del taller, pel que fa a aspectes tècnics, gestió d’estocs i a nivell de documentació. També té previst valorar els coneixements adquirits pels tècnics d’oftalmologia en el curs d’optometria que han fet darrerament i dur a terme la revisió dels equipaments del taller, juntament amb el tècnic d’equipaments, Jordi Holgado, que es troba sobre el terreny amb motiu de la comissió mèdica.

Sandra Barroso també té previst conèixer el treball que s’està fent a la consulta de l’Hospital Rural de Chicuque, municipi ubicat a la província d’Inhambane.