Tapa solidaria d'Ulls del Món 12 tapes, 1 món és una iniciativa del Grup Andilana que va començar l’any 2015, en la que participen 12 restaurants de Barcelona i que consisteix en què cada mes s’elabora una tapa solidària que s’ofereix per 1€. La seva recaptació va directament a una entitat sense ànim de lucre i el mes de desembre es va dedicar a la nostra Fundació amb les croquetes de formatge amb crema de formatge.

El resultat ha estat tot un èxit ja que la nostra tapa solidària ha batut el rècord i ha estat la més demanada d’ençà que existeix aquesta acció: 5.081 tapes, és a dir, 5.081€ que s’han entregat íntegrament a la Fundació per poder seguir lluitant contra la ceguesa evitable.

Volem agrair la participació dels restaurants Balthazar, Basílico Gastrobar, Flamant, Grill Room, La Dolça Herminia, La Fonda, Les Quinze Nits, La Rita, La Polpa, La Crema Canela, Market i Taverna Miu. I també a tots els clients que van gaudir d’aquesta fantástica tapa solidària que ens ajudarà a seguir obrint més ulls al món. Una gran noticia per començar un gran any.