La Fundació ha participat de forma activa en el Mes de la Solidaritat i la Lluita contra l’Exclusió 2011, que s’ha celebrat en el transcurs de l’octubre a Mali. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel govern del país africà, que enguany arribava a la 17a edició sota el lema Solidaritat i gènere per una societat més equitativa.

Ulls del món ha pres part en l’acte de clausura del Mes de la Solidaritat, que ha tingut lloc el dia 31 d’octubre a Mopti. La representació ha anat a càrrec del coordinador del projecte Ulls de Mali, Albert Coulibaly, que ha fet entrega a les autoritats locals de diferents equipaments i materials oftalmològics i òptics amb què la Fundació ha dotat l’Hospital Sominé Dolo de Mopti, com ara un oftalmoscopi, un autorefractòmetre, unes ulleres de prova i una caixa de proves.

Han presidit l’acte el ministre de Desenvolupament Social, Solidaritat i Persones Grans, Harouna Cissé i el governador de la regió de Mopti, Seydou Toumani Camara. A més d’autoritats, hi han assistit representants de les diferents fundacions, organitzacions no governamentals i empreses privades que treballen en el camp de la solidaritat al país africà. El programa Ulls de Mali compta amb el suport del Govern Basc/Eusko Jaurlaritza.