La Fundació està present del 17 al 31 de gener a la I exposició fotogràfica “Cooperació Sanitària Internacional dels Professionals de l’Hospital Universitari Virgen del Rocío”, una iniciativa a través de la qual dóna a conèixer la implicació dels professionals sanitaris andalusos en els seus projectes de cooperació oftalmològica.

Ulls del món exhibeix un total de 21 fotografies que li permeten explicar les activitats que duu a terme per prevenir i combatre la ceguesa evitable als països més pobres del món, en les quals han participat quatre voluntàries que treballen a l’hospital sevillà, l’oftalmòloga Fernanda Aranda, l’infermera María José Moreno i les anestesistes Julia del Valle i María del Carmen Pérez.

L’exposició es va inaugurar el dia 17 de gener, en un acte on hi va assistir la delegada d’Ulls del món a Sevilla, Consolación Méndez. La mostra, en la qual hi participen una quinzena d’organitzacions sense ànim de lucre, es pot veure cada dia de les 9.00 a les 18.00 h al pati central de l’Hospital Universitari Virgen del Rocío. Compta amb la col·laboració de la Conselleria de Salut de la Junta d’Andalusia.