Ulls del Món, amb la col·laboració de la Fundació BBK, inaugura el dimarts, dia 23 d’agost, a les 12.30h. l’exposició fotogràfica “Ulls d’Inhambane”.

 Aquest reportatge gràfic, realitzat solidàriament per la reconeguda fotògrafa Elisenda Pons, que ja ha col·laborat amb la Fundació en ocasions anteriors, es podrà visitar a la sala d’exposicions que té la BBK a Bilbao (Gran Via, 32) fins el 24 de setembre.

 El reportatge mostra imatges de la tasca de cooperació al desenvolupament oftalmològic que duu a terme la Fundació Ulls del Món a la província d’Inhambane (situada 450km al nord de Maputo) a Moçambic.

 La fotògrafa aconsegueix posar de manifest el sentiment de les persones sense recursos d’aquest territori que arriben a l’Hospital Provincial d’Inhambane amb deficiències visuals greus i surten havent recuperat la visió… en definitiva, la vida: la autonomia, la capacitat de treballar i atendre les seves famílies.

 A través d’aquesta mostra fotogràfica, la Fundació Ulls del Món pretén sensibilitzar a la població de Bizkaia sobre les deficiències sanitàries que pateix la població moçambicana i donar a conèixer les activitats que realitza la Fundació als països més pobres del món.