La Fundació està present al 84è Congrés de la Societat Espanyola d’Oftalmologia, que se celebra del 24 al 27 de setembre al Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla. La representació d’Ulls del Món va a càrrec de la cap de Gabinet i Comunicació, Elisenda Rom, i de la delegada de la Fundació a Andalusia, Lelo Méndez.

 

Ulls del Món disposa d’un estand des d’on divulga les activitats de cooperació oftalmològica que duu a terme, tant entre els professionals sanitaris que ja col·laboren amb l’entitat com entre els que estan interessats en ser-ne voluntaris. Enguany es posa especial èmfasi en informar de les noves activitats que Ulls del Món té previst implementar a Malí.

 

La 84a edició del congrés reunirà els principals oftalmòlegs de l’Estat espanyol que debatran entorn un programa científic centrat en la cirurgia de vitreoretina (amb una ponència del vicepresident de la Fundació, Borja Corcóstegui), la cataracta (on intervindrà la supervisora mèdica del programa Ulls de Gaza, Maria Isabel Nieto), la cirurgia del cristal·lí o el glaucoma, entre d’altres.