La Fundació ha participat aquest dissabte, dia 27 d’octubre, en un fòrum d’ONGs que ha agrupat diferents entitats espanyoles que lluiten contra la ceguesa. La iniciativa s’ha celebrat a Logronyo en el marc del ‘I Congrés Internacional per a la Prevenció de la Ceguesa en Països en Desenvolupament’.

La representació d’Ulls del Món ha anat a càrrec de la cap de Gabinet i Comunicació, Elisenda Rom, i de l’oftalmòleg basc Andrés Müller-Thyssen, supervisor mèdic del programa “Ulls de Moçambic”, que en el torn de presentació reservat a la Fundació ha exposat als assistents la tasca desenvolupada per l’entitat als països on té projectes de cooperació oftalmològica. L’activitat s’ha tancat amb una taula rodona sobre els reptes de la cooperació espanyola en la lluita contra la ceguesa, on Ulls del Món també ha intervingut.

Així mateix, Müller ha participat en els debats que s’han organitzat després de les diferents sessions celebrades i que han tractat temes com l’actualització en oftalmologia tropical, els recursos humans en la lluita contra la ceguesa o el desenvolupament sostenible en oftalmologia. El ‘I Congrés Internacional per a la Prevenció de la Ceguesa en Països en Desenvolupament’ s’ha celebrat els dies 26 i 27 d’octubre al Palau de Congressos Riojaforum de Logronyo, sota l’organització de l’associació local Visión Mundi.