La Fundació estarà present a la secció solidària del Festival Docúpolis, el prestigiós Festival Internacional de Documentals que celebrarà la seva novena edició del 29 de setembre al 4 d’octubre, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La Fundació projectarà el seu anunci publicitari en la Mostra de Documentals Solidaris de Barcelona, iniciativa que arrenca aquest any de la mà del programa “TotsxTots” de Com Ràdio i que tindrà lloc el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. Concretament, l’espot es podrà veure a l’anomenada “Sala Promos”, reservada a les entitats sense ànim de lucre, que durant els matins de dissabte i diumenge podran mostrar el seus projectes de cooperació als visitants que s’apropin al CCCB (c/Montalegre, 5).

L’anunci d’Ulls del món, creat l’octubre de 2007 amb motiu del Dia Mundial de la Visió, exposa la tasca d’obrir els ulls al món desenvolupada per la Fundació i ajuda a sensibilitzar l’opinió pública sobre la problemàtica de les patologies oculars als països més pobres.

Podeu veure l’espot clicant en el següent ennlaç:

Per a més informació:
www.docupolis.orgwww.mostradocssolidaris.wordpress.com