La Fundació Ulls del Món ha renovat recentment el conveni anual que té amb l’empresa General Òptica, un acord signat l’any 2003 i que permet a les dues entitats seguir col·laborant per tal de millorar la qualitat de vida de milers de persones amb deficiències visuals als països més pobres del món.

L’acte de signatura s’ha dut a terme el dia 24 de juliol a la seu central de General Òptica, a Barcelona. Ha anat a càrrec del president i la directora general d’Ulls del Món, Rafael Ribó i Núria Ramon, i el conseller delegat i el director de màrqueting de General Òptica, Jordi Fontcuberta i José Martínez.

La col·laboració entre Ulls del Món i General Òptica l’any 2007 va comportar, entre d’altres coses, la donació d’equipaments per a la posada en marxa de la segona òptica pública de Moçambic, a l’Hospital Provincial d’Inhambane. També es va dur a terme la campanya Euro Solidari, a través de la qual els treballadors de General Òptica poden destinar un euro de la seva nòmina als projectes de cooperació de la Fundació, així com la donació d’un euro per ullera inservible aportada pels clients de l’empresa a territori portuguès.