Foto 3

El proppassat 28 de febrer Ulls del món ha participat a la II Fira de la Solidaritat, que organitza anualment l’Àrea de Solidaritat i cooperació de l’Ajuntament de Castellbisbal. La voluntària Maria Antònia Gaza ha estat l’encarregada de lliurar informació i atendre la població que s’ha apropat a l’estand del que ha disposat Ulls del món a la plaça de l’Església. Concretament, la Fundació ha donat a conèixer les activitats de cooperació que duu a terme als territoris més pobres del món i, en especial, a Bolívia.

I és que l’Ajuntament de Castellbisbal va donar suport l’any 2014, a través del  Fons català de Cooperació al Desenvolupament, al programa Ulls de Bolívia que té com a objectiu la millora de la salut ocular de la població boliviana i que es duu a terme a l’àrea rural del Departament de La Paz i al Departament de Tarija.

Anteriorment, l’any 2010, l’Ajuntament de Castellbisbal ja havia col·laborat amb la Fundació, donant suport al programa que Ulls del món té en marxa als campaments de refugiats sahrauís a Tindouf, Algèria.