foto dels 5 asistents a la visita

El passat 6 de febrer  el President de la Fundació, Rafael Ribó, el Vicepresident, Borja Corcóstegui i la Directora, Núria Ramon, acompanyats per Leonor Beleza i Joâo Botelho, Presidenta i membre de la Junta directiva, respectivament, de la Fundació Champalimaud, van visitar el Centre Clínic Champalimaud (CCC),  un centre de tecnologia d’última generació per a la ciència, la medicina i la tecnologia, que té com a objectiu oferir serveis clínics de primer nivell, amb el suport de programes avançats de recerca translacional. Pel que fa a la investigació està focalitzada en la neurociència, la visió i molt especialment el càncer.

Durant la visita, l’equip directiu d’Ulls del món va poder conèixer les extraordinàries instal·lacions del Centre així com la magnífica tasca que realitza el seu equip mèdic i d’investigació.

La Fundació Champalimaud, una de les més importants fundacions  europees dedicades a la investigació científica en l’àrea de la medicina, col·labora amb Ulls del món  des de l’any 2006, tot contribuint en la lluita contra la ceguesa evitable.