En el marc del projecte d’atenció i tractament oftalmològic als campaments de refugiats saharauis de Nacions Unides a Tindouf, els oftalmòlegs José M. Dieguez i Maite Arbona, l’anestesista Cristina González, la infermera de planta Montse Carol, la infermera instrumentista Tanit Iglesias, l’optometrista Ma. Encina Romero i el logista Oriol Barba tenen previst desplaçar-se, com a voluntaris de la Fundació, entre els dies 8 i 23 de setembre, als campaments.

 Part d’aquesta comissió medicoquirúrgica viatjarà a Dajla, la wilaia més allunyada per tal de realitzar revisions oculars que serviran per detectar casos que requereixen intervenció i que són derivats a l’Hospital de Rabuni.

 Prèviament a l’arribada de la comissió, el tècnic d’equipaments Manolo Díaz es desplaçarà, junt amb la tècnica del projecte, Ilaria Ravai, per tal de revisar i posar en marxa els equipaments que la Fundació ha cedit al Ministeri de Salut de la RASD per a que la comissió mèdica pugui treballar amb tots els recursos disponibles.

 També formarà part d’aquesta comissió la fotògrafa Núria Andreu que realitzarà un reportatge sobre les activitats que duu a terme  Ulls del Món al Sàhara.