Exposició Outumuro, AdriaExposició Outumuro, Coixet

La Fundació Ulls del món presenta del 13 de setembre al 10 de novembre a Casa Amèrica (Madrid) l’exposició Veure-hi o no veure-hi. Fotografies d’Otutumuro. Un gest unànime contra la ceguesa evitable, en què han participat solidàriament 50 personalitats de diferents àmbits com el cinema, la música, la moda, les arts escèniques, la literatura, l’esport o la gastronomia.

Retratats en blanc i negre pel prestigiós fotògraf Manuel Outumuro, personatges de la talla de Ferran Adrià, Antonio Banderas, Pedro Almodóvar, Lang Lang, Eduardo Mendoza, Isabel Coixet, Miguel Bosé, Jaume Alguersuari o Benedetta Tagliabue ofereixen un gest simbòlic al·ludint al paper fonamental que la visió té a la vida de les persones. D’aquesta manera es pretén atraure l’atenció sobre els projectes de cooperació que la Fundació duu a terme als països més pobres per tal de garantir el Dret Universal a la Visió.

L’exposició es podrà visitar a la Sala Diego Rivera (plaça de la Cibeles, 2) de dilluns a divendres de 11.00 a 19.30 hores i els dissabtes de 11.00 a 15.00 hores.

Ulls del món té disponibles algunes unitats del catàleg de l’exposició. Si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb la Fundació (fundacio@ullsdelmon.org / 93 451 51 52)