sitgesPer segon any consecutiu, Ulls del món va ser l’entitat beneficiària del Festival de Sitges en la seva 49a edició. I en un festival de cinema fantàstic, res podia ser més fantàstic que tornar la visió a una persona cega. Per això, la fundació va assistir de nou al festival amb una nova acció solidària, en col·laboració amb Gas Natural Fenosa.

Aquest cop, vam proposar als assistents que ens seguissin a Instagram i Twitter, ja que, del 7 al 16 d’octubre, per cada nou seguidor o seguidora del perfil @ullsdelmon, Gas Natural finançava una nova intervenció de cataractes per al nostre projecte a Bolívia (objectiu: tornar la visió a 100 persones). I l’objectiu va ser més que superat, ja que vam arribar a aconseguir un total de 639 nous seguidors. Un gran èxit!

A més, durant el festival, es van repartir ulls adhesius “El Tercer Ull” perquè la gent del públic es fes una fotografia i la compartís a les seves xarxes per ajudar-nos a conscienciar de la necessitat d’obrir els ulls que es troben en la foscor.

La difusió de la tasca de la fundació també es va veure reforçada amb l’emissió de l’espot “Veig-veig” al gran auditori del festival. La nostra presència i vinculació amb un festival centrat en el món audiovisual ens ha permès de nou subratllar la importància del sentit de la vista, la vulnerabilitat de les persones sense visió i la necessitat de continuar sumant esforços per lluitar contra la ceguesa evitable als països més pobres del món.