Sahara

El cap de l’àrea de programes, Paco Sanz, es va desplaçar als campaments de refugiats sahrauís, Tindouf,  el passat 25 d’octubre per tal de fer un seguiment del projecte Ulls del Sàhara i alhora dur a terme diverses formacions a l’equip del departament d’Oftalmologia de la RASD.

Entre les activitats de seguiment, el responsable de programes va visitar a les diferents wilaies, les consultes i tallers dotats per Ulls del món, es va reunir amb les autoritats locals i amb els membres de l’equip del departament d’oftalmologia així com amb els directors dels diferents hospitals.

D’altra banda,  les formacions impartides van girar al voltant de la gestió de projectes i d’estocs i comandes per tal de millorar leficàcia per part del personal local sobretot en els períodes en els que  la coordinadora expatriada no està present a terreny.

El programa Ulls del Sàhara 2013 rep el finançament dels  Ajuntaments d’Alella, Cabrera de Mar, Lliça de Vall, Manresa, Pallejà, Porqueres, Roquetes, Santa Coloma de Gramenet i Sant Llorenç Savall a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i de l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat.