La cap de Programes d’Ulls del món, Cristina Corredoira, es desplaçarà del 8 al 17 de juny a Mali per tal de dur a terme un treball de seguiment del programa que la Fundació ha engegat aquest any al país africà. Estarà acompanyada pel coordinador del projecte sobre el terreny, el malià Albert Coulibaly.

Els representants d’Ulls del món han previst diverses jornades de treball a Mopti, on visitaran el taller d’òptica que està muntant la comissió integrada per la tècnica d’Òptica de la Fundació, Sandra Barroso, i el tècnic d’equipaments, Jesús Barragán. També estan previstes reunions amb membres de l’Hospital Regional Sominé Dolo, la direcció regional del Pla nacional de lluita contra la ceguesa i la delegació regional de la coordinadora de les Associacions i les ONG de Dones (CAFO).

D’altra banda, tenen previst desplaçar-se a la capital del país, Bamako, per trobar-se amb representants de l’Institut Oftalmològic Tropical d’Àfrica (IOTA) i l’Oficina Tècnica de Cooperació Espanyola (OTC), així com a la ciutat de Bankass, inclosa en la regió de Mopti, on la Fundació té previst posar en marxa un segon quiròfan que completi el servei d’atenció oftalmològica existent a l’hospital de Mopti.