La tècnica d’Òptica de la Fundació, Sandra Barroso, es desplaça del 25 d’abril al 9 de maig a Moçambic per tal de revisar el funcionament del taller d’òptica de l’Hospital Provincial d’Inhambane, instal·lació que es va posar en marxa fa pràcticament un any (maig de 2008) i que es va inaugurar de forma oficial el mes d’octubre.

La Sandra Barroso es reunirà amb els dos tècnics d’oftalmologia i la tècnica de muntatge que es responsabilitzen del funcionament del taller per tal d’avaluar el seu treball diari i l’organització del taller, així com fer una valoració del nombre d’ulleres entregades fins el moment. També està prevista una trobada amb l’administració de l’Hospital Provincial d’Inhambane. La recepció de materials i equipaments d’òptica que s’han enviat en les últimes setmanes i la comprovació de l’estoc existent seran altres taques que es faran sobre el terreny.

El viatge s’aprofitarà per dur a terme la revisió i reparació dels equipaments del taller d’òptica, de la mà del tècnic José Luis Royo, que també revisarà els equipaments de quiròfan de l’Hospital Provincial d’Inhambane i de l’Hospital Central de Maputo.