La Fundació ha previst de l’11 al 19 de març una visita de seguiment i avaluació del programa Ulls de Bolívia. Per a fer-ho possible, es desplacen a terres bolivianes la cap de Programes i la cap d’Administració d’Ulls del Món, Cristina Corredoira i Anun Jiménez, que estan acompanyades pel coordinador del programa sobre el terreny, Jaime N. Camacho, i per l’expert en cooperació sanitària internacional, Alfons Sancho.

Durant aquests dies, el representants de la Fundació treballaran en l’avaluació de les activitats realitzades durant el 2008 i en les previsions per aquest any. També estan previstes reunions amb el personal sanitari que col·labora amb Ulls del Món en les activitats sobre el terreny, així com amb representants de les institucions que donen suport al programa (com és el cas de l’AECID), de l’Institut Nacional d’Oftalmologia (INO), de la Societat Boliviana d’Oftalmologia o de diferents centres sanitaris de la zona, com l’Hospital Municipal Bolivià Holandès, l’Hospital Corea, l’Hospital Los Andes o l’Hospital Lotes y Servicios.

Ulls de Bolívia és un programa bianual per als anys 2008 i 2009, amb l’objectiu principal de crear una xarxa d’atenció oftalmològica pública al municipi d’El Alto i la seva àrea d’influència. Actualment el projecte compta amb el suport principal de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).