Nena amb un panel al costat que diu: “un vot = a 1€” La Fundación Repsol ha posat en marxa, per sisè any consecutiu, la iniciativa solidàriaMás que palabras 2017″, orientada a promoure la millora de la qualitat de vida de persones vulnerables, fomentar la integració social i atendre necessitats sensibles de col·lectius en situació o en risc d’exclusió. Sota l’eslògan “som energia social”, la Fundación Repsol té previst entregar fins a 10.000 euros a projectes socials presentats per empleats, distribuïdors, accionistes i clients.

Ulls del món, amb el programa de lluita contra la ceguesa evitable a Bolívia, ha estat seleccionada com una de les 3 entitats beneficiàries de la iniciativa, en l’apartat de projectes socials amb els quals els clients poden contribuir i donar suport.

Per cada vot que sumem, rebrem 1 € perquè Ulls del món pugui seguir atenent a milers de persones i en molts casos tornar-los la vista mitjançant cirurgies de cataractes que, sense la nostra ajuda, no serien possibles.

Vols col·laborar? Entra en aquest enllaç i, al final de la pàgina, vota pel Proyecto de mejora de la salut ocular en Bolivia‘.

Una petita acció que val ‘Més que paraules’.

Vota i comparteix! Tens temps fins al 29 de setembre.