Acte d'entrega Hospital (2)

El passat 27 de febrer Ulls del món, en el marc del conveni interinstitucional que té amb la Governació del Departament de Tarija, va iniciar el lliurament d’equipaments oftalmològics que serviran per dotar al quiròfan de l’Hospital Regional San Juan de Dios de Tarija. El lliurament es complementarà durant els mesos d’abril i maig.

A l’acte de lliurament de la donació van participar les autoritats departamentals, el director de l’Hospital, així com personal local d’Ulls del món a Bolívia.

L’objectiu del projecte Ulls de Bolívia és replicar el model de prevenció i tractament oftalmològic implementat a la ciutat d’El Alto i la seva àrea rural d’influència en els últims anys al Departament de Tarija on, tal com va constatar Ulls del món l’any 2013, la població té dificultats per accedir a les revisions oculars i especialment a les cirurgies.

El programa Ulls de Bolívia compta amb el suport de Christoffel Blindenmission (CBM), Light for the world, Fundació Repsol i Fundació ONCE per Amèrica Llatina.