Fotogrup, cursa Corte Inglés

El passat 6 d’abril va tenir lloc la 36a Cursa d’El Corte Inglés  que va comptar amb 73.426 persones i es va consolidar com la cursa més important d’Europa i la segona del món.

En aquesta edició Ulls del món va ser l’entitat social adherida: una oportunitat única per donar a conèixer que en els països pobres hi ha milers de persones cegues que podrien tornar a veure-hi si les ajudéssim. Ulls del món va fer visible els seus objectius i activitats de cooperació oftalmològica a totes les persones que es van inscriure a la Cursa i, a més, va fer una crida on-line a córrer pel Dret Universal a la Visió.

La resposta per part dels participants a la Cursa va ser un èxit  i unes 150 persones es van implicar encara més amb la iniciativa, algunes de les quals van fer donacions i/o van córrer la cursa amb la samarreta d’Ulls del món, fent encara més visible la lluita contra la ceguera evitable.

Grans i petits van formar part de la foto de grup que va tenir lloc moments abans del tret de sortida fent donant suport a la Fundació i els seus projectes.