L’11 de juliol, Ulls del món va celebrar el seu 12è aniversari amb un vespre artístic a la Galeria Joan Gaspar de Barcelona on s’exposa Visionsel Fons d’Art que la Fundació ha creat al llarg dels darrers anys.

El vespre artístic va comptar amb les intervencions del President, Rafael Ribó, el Vicepresident, Borja Corcóstegui i la Directora general, Núria Ramon que van agrair un any més  la implicació de col·laboradors i col·laboradores, socis i sòcies i voluntaris i voluntàries. A més van participar el pintor internacional Joan-Pere Viladecans, el reconegut escultor Emili Armengol i el premiat fotògraf Toni Catany  explicant les motivacions que els havien portat a donar una de les seves obres per donar a conèixer la tasca d’Ulls del món.

L’acte de celebració del 12è aniversari de la Fundació, que va reunir a més  de 50 persones, va servir per constatar una vegada més que, malgrat la crisi, molta gent continua sent solidària, no només amb els que aquí ho necessiten, sinó també amb els de fora. Les persones més vulnerables del món.