Abans de fundar Magnum l’any 2006, Ángel Corcóstegui va ocupar el càrrec de CEO i primer vicepresident del Banco Santander Central Hispano (BSCH/BCH) , actualment líder a Espanya i una de les principals institucions bancàries del món. Ángel va completar una de les fusions més grans i tècnicament més complexes que s’ha dut a terme en el mercat europeu en un temps rècord, amb la plena integració completada en 18 mesos. El grup bancari operava a 42 països, amb més de 100.000 empleats i 200.000 milions d’euros en actius.

Com a CEO i primer vicepresident del Banco Central Hispano (1994-1999) va liderar una de les millores més exitoses que han tingut lloc al mercat bancari europeu. En el període 1985-1998, la utilitat neta del BCH es va multiplicar per 5.3 vegades.

Del 1988 al 1994. Ángel va ser director general i conseller del Banco Bilbao Vizcaya (BBV), que era en aquell moment el banc més gran d’Espanya. Durant el seu mandat a BBV, Ángel va liderar la Divisió de Banca de Inversión del banc i va participar activament en la gestió de la seva cartera industrial.

Actuament, Ángel es president d’Eptisa, Iberchem i Orliman i membre del Consell de Generis, Geriatros i Nace. També és membre de la Junta Directiva de l’Institut Lauder, The Wharton Business School i va ser assessor industrial de Carlyle Private Equity de 2002 a 2006.

Ángel té un Ph.D en Finances i un MBA de la Wharton Business School (Fulbright Scholar), i un Mestratge en Ciències de l’Enginyeria Civil de la Universitat de Santander.