Barcelona, 1965. És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB), doctorada en Direcció i Organització d’Empreses (UPF) i diplomada en Màrqueting de Serveis (ESADE) i en Alta Direcció en Vendes (IESE) .

Ha desenvolupat la seva carrera professional tant en el sector privat (exercint càrrecs de direcció en diferents organitzacions empresarials del sector retail i del sector industrial d’exportació) com en el sector públic, on ha estat directora general de Comerç i directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (2016- 2021), i directora general de l’Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya (2021-novembre 2022). Actualment és directora general de FemCAT.

És professora d’Estratègia i Màrqueting de Serveis a diverses universitats de Catalunya. I ha participat en la creació i desenvolupament de la formació universitària en l’àmbit del comerç a Escodi (UB) i en la creació del Màster en Retail Internacional (ESCI-UPF), del qual també en va ser directora.

Ha format part de diversos comitès executius, consells d’administració i consells assessors d’organitzacions i entitats públiques i privades.