Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona l’any 1979. Des de 1982 ha ocupat diversos càrrecs directius dins del Departament de Salut, entre d’altres, responsable de la Divisió de Recursos Sanitaris, cap de Gabinet i directora de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions del CatSalut entre 1999 i 2004. El sistema d’informació que van crear en aquell moment va ser pioner a tot l’Estat espanyol.

L’any 2005 va ser directora gerent de l’Institut Universitari Dexeus, i posteriorment, fins l’any 2010, va ser directora gerent del Parc Científic de Barcelona, Fundació Privada de la Universitat de Barcelona. Més endavant, i fins l’any 2016, va ser consultora a Accenture en desenvolupament de negoci en l’Àrea de Sanitat i Sector Públic. A més, va  participar en consells i òrgans de govern vinculats amb els mateixos càrrecs.

Actualment treballa en diferents projectes relacionats amb la salut digital, com ara responsable d’Innovació i Projectes a l’Hospital Comarcal del Pallars (Gestió de Serveis Sanitaris) i assessora de Capital Cell en la valoració de projectes de salut digital.

També és membre del Consell de Direcció del Alt Pirineu i Aran del CatSalut i del Patronat de la Fundació Puigvert.